Скерлићева 12, 11000 Београд
0642159114
beograd@adzija.com

Access MBA vrhunski onlajn događaj

Created with Sketch.

Access MBA vrhunski onlajn događaj

Access MBA

Prilika da se 2. jula 2020. budući menadžeri upoznaju onlajn sa vrhunskim MBA programima

„Jedan na jedan“ Onlajn sastanci sa vrhunskim svetskim poslovnim školama

Access MBA, vodeći organizator presonalizovanih događaja iz oblasti poslovnog obrazovanja i pružalac medijskih rešenja, povezaće profesionalce u Beogradu sa uglednim međunarodnim poslovnim školama tokom interaktivnog onlajn sastanka „jedan na jedan“ 2. Jula, 2020.

Access MBA nastavlja da pomaže budućim poslovnim liderima da izgrade čvrstu i održivu karijeru pohađajući vrhunske međunarodne MBA i EMBA studije.Povežite se sada s vodećim poslovnim školama širom sveta u bezbednom okruženju. Razvoj vaše karijere i liderskih sposobnosti ne trebaju biti na čekanju. Iskoristite ovu onlajn uzbudljivu priliku da razgovarate o vašoj budućnosti i pripremite akcioni plan vašeg razvoja.

  • Komunicirajte „jedan na jedan“ sa direktorima za prijem studenata na MBA studijske programe tokom serije 25-ominutnih onlajn video poziva
  • Pažljivo ćemo proučiti vaš profil i naći poslovnu školu koja odgovara vašim ciljevima i očekivanjima.
  • Access MBA tim konsultanata daće vam sveobuhvatne smernice
  • Osvojite ekskluzivni pristup Access MBA i EMBA Vodiču 2020
  • Dobijete pristup fondu za stipendiranje MBA programa vrednom više od 2 miliona EUR
  • BESPLATAN vaučer za vodeći portal za digitalno učenje – DigitalEdu
  • Osvojite besplatni onlajn kurs pripreme za GMAT test koji organizuje kompanija Manhattan Review
  • Svi onlajn učesnici ostvaruju pravo na besplatni 30-ominutni orijentacioni sastanak na stranici Unimy.com
  • Osvojite besplatnu posetu univerzitetskom kampusu po izboru u koje god vreme vam pogoduje

Iskoristite prednosti ovih usluga – potpuno besplatno – prijavite se ovde sada: https://www.accessmba.com/link/FBE

Serija događaja Access MBA Spring Tour 2020 predstaviće oko 200 međunarodnih poslovnih škola. Potencijalni MBA kandidati u Beogradu mogu da očekuju susrete sa predstavnicima ESCP Europe, ESMT-Berlin, IESE Business School, Rotterdam – Erasmus, Vienna University, Vlerick, EU Business School, University of Tampa, Bucharest University of Economics, Nottingham Trent, Sauder School of Business i još mnogih drugih.

Diploma MBA studija je u svetu najšire priznata diploma poslovnih studija, što poslovnim stručnjacima omogućava da rade na visokim upravnim položajima, ostvare veći prihod i posluju na globalnom nivou. Učestvovanjem u međunarodnom MBA programu proširićete svoju mrežu poznanstava, povećati izglede za napredovanje u karijeri i dobiti prilike da svoje preduzetničke ideje pretvorite u poslovne poduhvate.

Ako se prijavite najmanje 10 dana pre MBA skupa, dobićete procenu profila i priliku za lične konsultacije koje će vam pomoći da odredite koji je MBA program najpogodniji za vas. https://www.accessmba.com/link/FBE